URH rádióbérlés referenciák

A teljesség igénye nélkül...

 • Birkózó Világbajnokság 2018 - rádiós kommunikáció

  Birkózó Világbajnokság 2018 - rádiós kommunikáció

  Október 20-28 között került megrendezésre a Birkózó VB a budapesti Papp László Sportarénában. Az egy hétig tartó eseményre 72 URH adó-vevőt adtunk bérbe fejszettekkel, pótakkumulátorokkal és töltőtáskákkal.
 • Euroskills Budapest 2018 - szervezők rádiós kommunikációja

  Euroskills Budapest 2018 - szervezők rádiós kommunikációja

  A Papp László Sport Arénában megrendezett nemzetközi eseményre, melyen az európai fiatal szakemberek mérték össze tudásukat, a szervezők rádiós kommunikációját biztosítottuk 25 db URH rádióval és átjátszó állomás telepítésével.
 • Turizmus Summit 2018 - szervezők rádiós kommunikációja

  Turizmus Summit 2018 - szervezők rádiós kommunikációja

  Október 16.-án, a MÜPA-ban került megrendezésre a Turizmus Summit 2018 konferencia, melyre a szervezőknek 25 db Icom URH rádió adó-vevőt adtunk a tökéletes kommunkicáció biztosítására, így problémamentesen lezajlott az esemény.
 • Reklámfilm forgatás - URH rádiókkal

  Reklámfilm forgatás - URH rádiókkal

  NOKIA reklámfilm forgatásra kölcsönöztünk 50 db URH rádiót, 30 db fejszettel, 25 pótakkumulátorral és egy töltőtáskával. Hogy a tervezett egy hétig tartó fotgatási időt tartani tudják, szükség van a kiváló kommunikációra, a rádiók szünetmentes, stabil működésére. Rajtunk nem múlik!
 • 2018 filmforgatás - stábtagok digitális kommunkiációja

  2018 filmforgatás - stábtagok digitális kommunkiációja

  Újabb filmet forgat a Proton Projekt Kft. A címét nekünk se árulták el, de a fél évig tartó forgatásra 50+ URH adó-vevőt, 50+ fejszettet, autókra rögzíthető mágnestalpas antennákat és 25 pótakkumulátort vittek magukkal. Ha nincs a kommunikációval gond, valóban ilyen jó lehet a hangulat!
 • Fesztiválok mozgó büféi - catering szervezés

  Fesztiválok mozgó büféi - catering szervezés

  Volt Fesztivál, Balaton Sound, Sziget Fesztivál.... nem is kell mondani, hogy mennyire fontos a cateringesek flott munkája, ahol többezer fesztiválozó igényeit kell kielégíteni akár hajnalban is. A flott munka flott szervezést igényel, amihez 100+ URH rádióval szolgálunk évről évre.
 • ALFACITY Autós találkozó - szervezők kommunkikációja URH adó-vevőkkel

  ALFACITY Autós találkozó - szervezők kommunkikációja URH adó-vevőkkel

  Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozóját hagyományosan Zánkán rendezik meg. Koncertek, autóbemutatók, autós szépségversenyek, sportversenyek szórakoztatják az Alfa rajongókat. A nagyszabású rendezvényre évek óta biztosítunk URh rádiókat és kiegészítőit a regisztrációs és beengedőpontokra, illetve a szervezők egymás közötti kommunkációjához.
 • Magyarországi Bogarasok - túrák, börzék segítése URH rádiókkal

  Magyarországi Bogarasok - túrák, börzék segítése URH rádiókkal

  A Magyarországi Bogarasok Klubja megszervezésében tarott "rajzások", börzék alkalmával a szervezők egymás közötti illetve az autósok közti kommunkációt segítjük közvetlenebbé, gördülékenyebbé tenni. Alkalmanként 8-10 URH rádióval és kiegészítőivel szolgálunk.
 • SYMBOL Budapest - rendezvénybiztosítás URH rádiókkal

  SYMBOL Budapest - rendezvénybiztosítás URH rádiókkal

  A népszerű budapesti szórakozó- és rendezvényközpontban megtartott események idejére a vezetők, szervezők, őrök, pultosok közötti zökkenőmentes kommunikációt biztosítjuk URH rádió adó-vevőkkel.
 • Objektumok őrzés védelme - URH adó-vevőkkel történő kommunkiáció

  Objektumok őrzés védelme - URH adó-vevőkkel történő kommunkiáció

  Számos személy- és vagyonvédelemmel foglalkozó cég munkáját segítjük hosszútávú bérleti konstrukció alapján, melynek során ipari területek, irodaházak, bevásárlóközpontok őrzés védelmét látják el. Sajnos nem áll módunkban kitérni a részletekre, de annyit elárulhatunk, hogy összességében többszáz URH rádióval és az ezekehez tartozó különböző tipusú fejszettekel, kézibeszélőkkel valamint átjátszó állomásokkal állunk rendelkezésre.
 • Olasz TV sorozat, Mulino Bianco - filmforgatásra rádióbérlés

  Olasz TV sorozat, Mulino Bianco - filmforgatásra rádióbérlés

  A népszerű olasz TV-sorozat egyik epizódjának forgatására vittünk 45 db URH rádiót fejszettekkel, pótakkumulátorokkal, kézibeszélőkkel és töltőtáskákkal. A 2 hétig tartó filmforgatáson a stábtagok kommunikációját segítettük.
 • ATP-challengertorna, BOK-csarnok - szervezők digitális kommunikációja

  ATP-challengertorna, BOK-csarnok - szervezők digitális kommunikációja

  2018.februárjában megtartott Teniszbajnokságon a szervezők és egyéb stábtagok közti gördülékeny kommunikáció biztosítására 84 db URH adó-vevőt adtunk fejszettekkel, akkutöltő egységekkel.
 • TV show - stábtagok kommunikációja

  TV show - stábtagok kommunikációja

  TV show-k stúdiófelvételeire ( Sztárban sztár, Sztárban sztár+egy kicsi, Nagy Duett) 2015 óta szállítunk a producerek, stábtagok közötti kommunikáció segítésére URH adó-vevőket. Az URH rádiók mellé fejszettet, pótakkumulátort és töltőtáskát is kölcsönzünk.
 • Felesleges ember - filmforgatás

  Felesleges ember - filmforgatás

  A filmforgatáson dolgozó kollégák közötti biztonságos és gyors kommunikáció megoldására adott szolgáltatásunk: 65 db Wouxun KG-833 URH rádió kiegészítőkkel, 90 db URH rádió mágnestalpas antennával, 1 db átjátszó állomás, időszakos műszaki ügyelet.
 • Jamestown - filmforgatás

  Jamestown - filmforgatás

  A 2016.04.25-2016.09.05 közötti időszakban történő filmforgatáson 80 db URH rádió adó-vevővel segítettük a kommunikációt.
 • Aranyélet2 - filmforgatás

  Aranyélet2 - filmforgatás

  A filmforgatás 4 hónapja rengeteg szervezéssel járt. A felvételben dolgozó kollégák közötti kommunikáció és információ meggyorsítása érdekében 70 db Motorola rádiót és azok kiegészítőit adtunk bérbe. Jól sikerült a forgatás!
 • Siófok Petőfi Sétány - szórakozó negyed

  Siófok Petőfi Sétány - szórakozó negyed

  2016 nyarától a siófoki Petőfi sétány szórakozó negyedében szigorodtak a biztonsági előírások. A beléptető, szűrő helyeken szolgálókat és a 30 fős biztonsági személyzet kommunikációját 20 db Motorola URH rádió adó-vevő, 1 db URH átjátszó állomás, 1 db diszpécser állomás kialakítása segíti. További szolgáltatásaink: Rendszerfelügyelet és 30db kordon a beléptető kapukhoz.
 • Porsche Autós napok

  Porsche Autós napok

  2012-től, a Hungaroringen évente megrendezett autós napra professzionális URH rádió adó-vevőket adtunk az autók közötti kommunikáció, valamint a catering és hostess gördülékeny munkájának segítésére. Saját átjátszó állomás telepítésével biztosítottuk a tökéletes hangminőséget, és rádiók egymás közötti zavartalan működését.
 • Fradi pálya - Stadionavató

  Fradi pálya - Stadionavató

  A 2014 nyarán átadott Grupama Aréna Chelsea elleni stadionavató mérkőzése előtt, a Fradi-Újpest öregfiúk összecsapásán teszteltük a frissen telepített rádiórendszert. A fixen telepített átjátszóállomás és az alkalomra bérelt URH rádiók is tökéletesen működtek a szervezők legnagyobb örömére.
 • Ferrari Racing Days

  Ferrari Racing Days

  A Ferrari Racing Days tökéletes alkalmat kínál a motorsport-rajongóknak, hogy részeseivé váljanak a Ferrari világának 2015. június 27-28 között. A rendezvény minden napján események és szórakozási lehetőségek sokasága várja a résztvevőket, ahol cégünket bízták meg a hostessek, a rendezvényszervezők és az autók közötti rádiós kommunikáció biztosításával.
load more hold SHIFT key to load all load all