Referenciáink

A teljesség igénye nélkül...

 • Felesleges ember - filmforgatás

  A filmforgatáson dolgozó kollégák közötti biztonságos és gyors kommunikáció megoldására adott szolgáltatásunk: 65 db Wouxun KG-833 URH rádió kiegészítőkkel, 90 db URH rádió mágnestalpas antennával, 1 db átjátszó állomás, időszakos műszaki ügyelet.
 • Jamestown - filmforgatás

  A 2016.04.25-2016.09.05 közötti időszakban történő filmforgatáson 80 db URH rádió adó-vevővel segítettük a kommunikációt.
 • Aranyélet2 - filmforgatás

  A filmforgatás 4 hónapja rengeteg szervezéssel járt. A felvételben dolgozó kollégák közötti kommunikáció és információ meggyorsítása érdekében 70 db Motorola rádiót és azok kiegészítőit adtunk bérbe. Jól sikerült a forgatás!
 • Siófok Petőfi Sétány - szórakozó negyed

  2016 nyarától a siófoki Petőfi sétány szórakozó negyedében szigorodtak a biztonsági előírások. A beléptető, szűrő helyeken szolgálókat és a 30 fős biztonsági személyzet kommunikációját 20 db Motorola URH rádió adó-vevő, 1 db URH átjátszó állomás, 1 db diszpécser állomás kialakítása segíti. További szolgáltatásaink: Rendszerfelügyelet és 30db kordon a beléptető kapukhoz.
 • Porsche Autós napok

  2012-től, a Hungaroringen évente megrendezett autós napra professzionális URH rádió adó-vevőket adtunk az autók közötti kommunikáció, valamint a catering és hostess gördülékeny munkájának segítésére. Saját átjátszó állomás telepítésével biztosítottuk a tökéletes hangminőséget, és rádiók egymás közötti zavartalan működését.
 • Fradi pálya - Stadionavató

  A 2014 nyarán átadott Grupama Aréna Chelsea elleni stadionavató mérkőzése előtt, a Fradi-Újpest öregfiúk összecsapásán teszteltük a frissen telepített rádiórendszert. A fixen telepített átjátszóállomás és az alkalomra bérelt URH rádiók is tökéletesen működtek a szervezők legnagyobb örömére.
 • Ferrari Racing Days

  A Ferrari Racing Days tökéletes alkalmat kínál a motorsport-rajongóknak, hogy részeseivé váljanak a Ferrari világának 2015. június 27-28 között. A rendezvény minden napján események és szórakozási lehetőségek sokasága várja a résztvevőket, ahol cégünket bízták meg a hostessek, a rendezvényszervezők és az autók közötti rádiós kommunikáció biztosításával.
 • Balaton Sound

  A fesztiválok esetében a rádiós kommunikáció szinte elengedhetetlen. A Balaton Soundra komplett rádiórendszert építettünk ki, megkönnyítve mind a rendezvényszervezők, mind a biztonságiak munkáját! Saját átjátszó állomás telepítésével biztosítottuk a tökéletes hangminőséget és a rádiók egymás közötti zavartalan működését.
 • Volt Fesztivál

  A VOLT Fesztiválon komplett rádiórendszert kellett kiépítenünk. AZ URH rádiók bérbeadása mellett átjátszó állomások telepítésével biztosítottuk a rádiók közötti kommunikációt. Az átjátszó állomásokat több felhasználói csoport is használhatta egyidejűleg, a zavartalan működésüket programozható CTCSS kódok biztosították.
 • Debreceni Stadion

  A rádióbérlésre sok területen van szükség. A Debreceni Nagyerdei Stadionban is elengedhetetlen az URH rádió használat, mely nagy mértékben leegyszerűsíti a biztonságtechnikai munkatársak csoportos kommunikációját. A mérkőzésen a tőlünk bérelt adó vevők és átjátszó állomások hibátlanul működtek!
 • Aranyélet filmforgatás

  Ősszel újabb magyar sorozat indul. Az HBO saját gyártású sorozatának - az Aranyélet című filmnek - forgatásán, cégünk biztosította az urh rádiókat a stáb számára.
 • Vadászat

  Egyre több vadásztársaság tart igényt arra, hogy a vadászat során adó vevőket használjon a csoportos kommunikáció megkönnyítése céljából. A rádiók használatának sikere nemcsak a gördülékeny kommunikációban, hanem az ejtett vadak számában is megmutatkozik!